Lieke van Lexmond het gezicht zomerbandjes-actie

Lieke van Lexmond is het gezicht geworden van de zomeractie van Etos. Ze zal te zien zijn in de reclame-uitingen voor de zomerbandjes-actie van de drogist.

Lieke over de zomerbandjes-actie: “Op een mooie zomerse dag draag ik graag een fleurige zomerjurk of een goed vallende tuniek. Met bijpassende accessoires natuurlijk, zoals een armbandje. Ik voorspel dat de zomerbandjes van Etos een hit gaan worden deze zomer. Behalve om de pols, kunnen ze aan elkaar als ketting worden gedragen of als vlecht in het haar. Helemaal trendy! Ik raad iedereen aan: gewoon aan het begin van de zomer omdoen en niet meer afdoen!”

De zomerbandjes zijn gemaakt van drie verschillende soorten materiaal: katoen, gevlochten leer en touw. De kleuren zijn van nu: vrolijk en fel, van rozerood en turkoois tot felgroen. De stijl past goed bij de bloementrend van deze zomer en de zomerbandjes zijn makkelijk te combineren. Vanaf maandag 6 juni kunnen vrouwen de zomerbandjes zes weken lang sparen. Bij besteding van elke € 10,- bij Etos en bij aanvullende acties van A-merken ontvangen klanten een zomerbandje cadeau.

Lees ook:Lieke van Lexmond weer vrijgezel
Lees ook:Lieke van Lexmond zwanger!
Lees ook:Win een horloge van TooLate Watches!
Lees ook:Lieke van Lexmond in bikini (zie foto’s)
Lees ook:Glitter & Glamour van PUPA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>