Nederland niet in finale Eurovisie Songfestival

Helaas, Nederland heeft het wederom niet gered tot de finale van het Eurovisie Songfestival. De 3J’s haalden met ‘Never Alone’ helaas geen finaleplaats. De tien landen die door middel van de halve finale van donderdagavond doorgaan zijn Estland, Roemenië, Moldavië, Ierland, Bosnië Herzegovina, Denemarken, Oostenrijk, Oekraïne, Slovenië en Zweden.

Dinsdag mochten Servië, Litouwen, Griekenland, Azerbaijan, Georgië, Zwitserland, Hongarije, Finland, Rusland en IJsland al door naar de finale. Deze landen zullen zaterdag strijden in de finale met Frankrijk, Duitsland, Italie, Spanje en Verenigd Koninkrijk. Volgens Jan Smit die de halve finale mede presenteerde lag het niet aan de jongens: “Fantastische, goede act, zuiver gezongen. Als het dan niet lukt, houdt het gewoon op. Wat een deceptie zeg. Heel erg jammer. Wel rekening mee gehouden, maar niet op gerekend.”

Zie ook Bekend Nederland teleurgesteld over uitslag Eurovisie Songfestival

Lees ook:Josh Dubovie vertegenwoordigt Engeland tijdens songfestival
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Eerste deelnemers finale Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Eerste vijftien finalisten Eurovisie Songfestival bekend
Lees ook:Het songfestival avontuur is voorbij voor De Toppers

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nederland niet in finale Eurovisie Songfestival

  1. Pingback: Bekend Nederland teleurgesteld over uitslag Eurovisie Songfestival | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>