Rochelle wint X Factor

Bijna twee miljoen mensen zagen gisteravond hoe Rochelle X Factor won. De 19-jarige Rochelle Perts uit Helmond won met maar liefst 73% van de stemmen. Rochelle moest het in de finale opnemen tegen de zanggroep Adlicious. Rochelle’s eerste single is de track ‘No Air’ die ze met volle overgave live ten gehore bracht tijdens de finale.

Rochelle zit op het MBO Rock Institute in Eindhoven, maar of ze daar nog veel tijd voor zal hebben de komende tijd, is nog maar de vraag. Rochelle hoeft in ieder geval nog geen afscheid te nemen van haar mede finalisten uit X Factor. Zo is zij samen met de vijf laatste finalisten op zaterdag 25 juni live te zien tijdens de X Factor eXperience show in Studio 21 op het Mediapark.

Meer over X Factor en ander televisienieuws kun je lezen bij onze collega’s van Zappen.blog.nl

Lees ook:Sieneke ontmoet rivalen
Lees ook:Poll: Wie wint X-Factor?
Lees ook:Robbie Williams blundert weer bij X Factor
Lees ook:Rosalinde is Benelux Next Top Model!
Lees ook:BNTM Rosalinde het nieuwe gezicht van Max Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>