Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan getrouwd (zie video!)

Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan hebben elkaar vandaag het ja-woord gegeven. De huwelijksvoltrekking vond plaats op landgoed Het Roode Koper in Ermelo in het bijzijn van familie, vrienden en hun twee kindjes Julian en Benjamin.

Renate droeg een witte jurk met sleep van Claes Iversen. Onder de gasten onder meer Jim Bakkum, Bettina Holwerda, Bram Moszkowicz en Froukje de Both. Winston vroeg Renate in New York ten huwelijk. Zie hieronder de beelden van het huwelijk. (helaas, de video is inmiddels verwijderd! Zie hier nog wel de video van Story)

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Renate en Winston trouwen op 9 juli
Lees ook:Jim Bakkum en Bettina Holwerda getrouwd!
Lees ook:Jim en Bettina vieren komst baby met babyshower
Lees ook:Renate Verbaan weer zwanger!
Lees ook:Zoontje voor Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>