Rossana heeft The Class Company verlaten

Rosanna Kluivert-Lima, de vrouw van Patrick Kluivert, heeft het bedrijf The Class Company verlaten. Ze runde dit evenementenbedrijf tesamen met Anouk Smulders en Irene de Kom-Avogadri. Rossana zou het bedrijf al in april verlaten hebben.

In het blad Kek Mama laat Rossana weten dat ze het niet meer kon combineren met haar drukke priveleven met haar man Patrick en de kinderen. Ook laat ze weten de mode te missen. Rossana was styliste voor ze met The Class Company begon. Rossana liet eerder al weten te twijfelen of zij door wilde gaan met The Class Company. Dit was ten tijde van de perikelen rond het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen. Het bedrijf en het voetbalkoppel kregen onenigheid over openstaande facturen. Rossanna en Patrick waren bevriend met het bruidspaar. Op de website van het bedrijf is Rossana nog wel te vinden.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Ook Anouk Smulders verlaat The Class Company
Lees ook:‘Beslag op rekening Wesley en Yolanthe’
Lees ook:Anouk en Rossana ‘weddingplanners’ van Yolanthe en Wesley
Lees ook:Beelden Yolanthe zoenend met Wesley Sneijder
Lees ook:Yolanthe en Wesley gaan samenwonen in Milaan

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Rossana heeft The Class Company verlaten

  1. Pingback: Ook Anouk Smulders verlaat The Class Company | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>