Ook Anouk Smulders verlaat The Class Company

In navolging van Rossana Kluivert heeft ook Anouk Smulders vier maanden geleden haar aandelen van The Class Company verkocht aan Irene de Kom-Avogadri. De blondine benadrukt in De Telegraaf dat er geen sprake is van ruzie.

Ook Anouk zegt te druk te zijn met andere dingen. Toch zal ze indien nodig nog bijspringen bij The Class Company als Irene haar hulp nodig heeft. Irene was altijd al de drijvende kracht achter het bedrijf dat onder meer het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen organiseerde.

Foto: The Class Company

Lees ook:Rossana heeft The Class Company verlaten
Lees ook:Anouk en Rossana ‘weddingplanners’ van Yolanthe en Wesley
Lees ook:‘Beslag op rekening Wesley en Yolanthe’
Lees ook:Yolanthe en Jan Smit uit elkaar!
Lees ook:Video: Yolanthe Cabau van Kasbergen is ‘zo lekker normaal gebleven’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>