Brad Pitt zet villa in Malibu te koop

In de voetsporen van Brad Pitt treden? Het kan. De acteur heeft zijn stulpje in Malibu te koop gezet voor maar liefst 13,75 miljoen dollar. Het huis heeft vier slaapkamers, vier badkamers, drie open haarden, een vloer van bamboe en een tennisbaan.

Het huis is recentelijk gerenoveerd. Brad kocht de woning vlak na de breuk met Jennifer Aniston voor 8,41 miljoen. Naast deze woning bezitten Brad en Angelina nog een riante compound in Los Angeles, een huis in New Orleans en een appartement in New York. Momenteel huren ze een 16e eeuws landgoed in Schotland. Brad en Angelina zouden op zoek zijn naar een woning in Londen.

Lees ook:Jolie verdiende in 2009 een miljoen meer dan Aniston
Lees ook:Jennifer Aniston is lesbisch volgens Brad Pitt!
Lees ook:Angelina Jolie is een dure dame
Lees ook:Geen ‘Lolavie’ voor Jennifer Anniston
Lees ook:Jennifer Aniston uit de kleren! (de foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>