Tumor Jochem Myjer is goedaardig!

Goed nieuws. De ruggenmergtumor van Jochem is goedaardig. Het gaat om de zogenaamde ‘laaggradige variant’ van een ependymoom. Dit werd op dinsdag 23 augustus uit onderzoek duidelijk en is door het neurochirurgisch behandelteam van Prof. Dr. W.C. Peul (LUMC) aan Jochem medegedeeld.

Daarmee kwam er voor Jochem en zijn omgeving sneller dan verwacht een einde aan een periode van onzekerheid. Jochem werd op donderdag 18 augustus geopereerd aan een tumor in zijn ruggenmerg. De tumor werd deze zomer ontdekt, nadat Jochem zich met aanhoudende klachten tot artsen had gewend. De tournee van Jochem zijn nieuwste show Even Geduld Aub! is inmiddels tot in elk geval 1 januari 2012 afgezegd.

 

Lees ook:Jochem Myjer geopereerd aan tumor
Lees ook:Sylvie van der Vaart heeft borstkanker
Lees ook:Ted Kennedy (77) overleden
Lees ook:Jochem Myjer weer papa!
Lees ook:Krezip vervanger Depeche Mode op Pinkpop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>