Video: Beyoncé toont zwangerschap tijdens MTV Awards

Het was weer een mooie uitzending van de MTV Music Awards. Het nieuws van de avond was wel de zwangerschap van zangeres Beyoncé Knowles. Na haar geweldige optreden deed de zangeres haar vestje open en toonde haar ietwat bollende buikje. Het is het eerste kind van Beyoncé en haar man Jay-Z. Een ander opmerkelijk moment was de ‘bijna-zoen’ van Lady Gaga (die voor de gelegenheid verkleed was als haar mannelijke alter-ego) met Britney Spears. Zie de video hieronder.

Lees ook:Beyoncé grote kanshebber Grammy
Lees ook:Madonna’s dochter fan van Lady GaGa
Lees ook:Lady Gaga weer halfnaakt op cover
Lees ook:Britney Spears doodverklaard!
Lees ook:Lady GaGa is gedumpt door haar vriendje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>