Video: Danielle, vrouw Lange Frans, in hoger beroep

Danielle van Aalderen, de vrouw van rapper Lange Frans,  hoorde vandaag een taakstaf van 150 uur plus een proeftijd van twee jaar en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden tegen haar uitspreken door de rechtbank. Danielle werd vorig jaar aangehouden toen ze samen met haar moeder naar Baas B was gereden om verhaal te halen na een ruzie. In haar auto lag een geladen wapen. Danielle, die over zes weken haar tweede kindje verwacht, gaat tegen dit vonnis in beroep. Zie de video.

Lees ook:Vrouw Lange Frans met pistool op de foto!
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!
Lees ook:Nick Schilder voor de tweede keer vader
Lees ook:Vrouw Lange Frans stort hart uit over drugsgebruik
Lees ook:Video: Dochter voor Lange Frans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>