Sylvia Geersen vecht tegen haar verslaving in reality-soap

Sylvia Geersen, het Rotterdamse licht hysterische fotomodel, had tot voor kort een ogenschijnlijk succesvol leven vol glitter en glamour. Maar schijn bedriegt! De Rotterdamse beauty bleek een dubbelleven te leiden. Achter haar jetset-bestaan ging een drank- en drugsverslaving schuil. Onder invloed van the good stuff verloor de 26-jarige schoonheid, die tweede werd in het eerste seizoen van ‘Hollands’ Next Top Model’, steeds meer grip op haar leven. Wanneer alle belangrijke opdrachtgevers het vertrouwen in haar opzeggen en de afgrond nabij is, besluit Sylvia zich te laten opnemen in een afkickkliniek.

Hoewel ze zichzelf dan nog als puur recreatief gebruikster ziet, geeft ze zich toch over aan het proces van clean worden. Dit slopende traject en welke gevolgen haar verslaving voor haar carrière en privéleven heeft, is vanaf zondag 11 september te zien in de vierdelige RTL 5-reallife soap ‘Sylvia’s Secrets’.

‘Sylvia’s Secrets’ volgt de mooie brunette in de kliniek waar ze, compleet afgesloten van de buitenwereld, door een hel gaat. Na deze confronterende periode volgen maanden van uitgebreide nazorg en therapie die haar voorgoed ver van de vijand moeten houden. De kijker is hierbij een intieme getuige van haar meest persoonlijke worstelingen en het terugwinnen van het vertrouwen van alle opdrachtgevers. Want dat ze terug wil naar de top, staat vast voor Sylvia. Verder geeft ze een kijkje in haar familieleven, waar een pijnlijk en tot nu toe verzwegen verleden ook een rol speelt. Stukje bij beetje bouwt Sylvia een nieuw leven op. Maar zal het haar lukken de verleiding van drank en drugs te weerstaan en een comeback te maken?

Geersen is momenteel ook te zien in Expeditie Robinson. Sylvia kennende wordt de realitysoap, ondanks het ietwat zware onderwerp, hilarisch. Een aanradertje dus! Wij kijken er in ieder geval naar uit.

Uitzending RTL 5: ‘Sylvia’s Secrets’, vanaf zondag 11 september, tussen 22.00 en 22.30 uur.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:‘Model Sylvia Geersen in afkickkliniek’
Lees ook:Reallife soap Sylvia Geersen nog niet op tv
Lees ook:Reallife soap voor Sylvia Geersen
Lees ook:Sylvia Geersen had iets met Badr Hari
Lees ook:Video: Expeditie Robinson blijkt de ideale manier om af te vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>