‘DJ Afrojack wijst zwangere Amanda de deur’

De Nederlandse dj Afrojack (23) zou zijn zwangere vriendin Amanda Balk, die bekend werd door De Gouden Kooi, na een ruzie de deur hebben gewezen. Dit meldde RTL Boulevard vanavond.

Nick van de Wall, zoals Afrojack in het normale leven heet, zou vreemd zijn gegaan. Amanda heeft hem daar op aangesproken, waarna een ruzie volgde. “Ik ben zonder pardon op straat gezet, mijn spullen zijn uit zijn huis gehaald en in een opslagloods geplaatst. Ik heb niets meer”. Amanda had eerder problemen met de liefde. Zij sleepte haar ex Brian voor het gerecht wegens mishandeling.

Amanda en Afrojack waren twee jaar samen. Enkele weken geleden werd bekend dat Amanda zwanger is. De baby wordt in maart verwacht.

Lees ook:Gouden Kooi’s Brian vrijgesproken van mishandeling
Lees ook:Erotische kalender van Gouden Kooi’s Amanda
Lees ook:Amanda Balk bevallen van dochter!
Lees ook:Paris Hilton en Afrojack vierden Nieuwjaar samen
Lees ook:Krijgt Anouk een baby van Afrojack?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “‘DJ Afrojack wijst zwangere Amanda de deur’

 1. Angie

  ach ja blijft altijd een goedkoop stoephoertje

    /   Reply  / 
 2. miss x

  wat een eikel…

    /   Reply  / 
 3. Saskia

  Dus… 2 jaar lang de madam uithangen. ‘Vandaag lekker shoppen in Parijs’, ‘Ik heb een diamante ring van Nick gekregen’,'Met de jet naar Dubai’, Ik heb een Louis Vuitton tas van Nick gekregen’,'Lekker in Las Vegas’, ‘Kijk, ik heb een dikke auto van Nick gekregen’, ‘Feesten op Ibiza’, ‘I love NY’, ‘I love Prada’, ‘Gezellig in Canes’… ‘Ik krijg een kindje van Nick’… En toen had Nick haar niets meer te geven en kregen ze ruzie en was Nick boos en zie hij: daar is het gat an de deur. Amanda werd boos en zei: als ik dan niets meer heb, dan jij ook niet. Als jij even niet kijkt dan steek ik gewoon je huis in de fik man…Moet jij eens opletten! Nick moest werken en weer op reis voor z’n centen. Dan wil je je natuurlijk niet druk maken om een gek & hormonaal wijf die je hut in de fik wil steken. Amanda heeft alles gekregen wat ze van hem hebben wil en heeft “nu helemaal niets”. O ja toch wel: Wie het kindje krijgt mag het houden…

    /   Reply  / 
 4. Heidi

  Men weet niet wat er precies is gebeurd, hij is miss vreemdgegaan maar en er kan meer hebben afgespeeld. Nu lijkt het erop dat amanda de slachtoffer is. Wel vervelend/zielig voor het kindje, afrojack toont hiermee geen verantwoordelijkheid voor het ongeboren kind want amanda zegt nu niks te hebben, hoe kan ze dan goed voor haar kind zorgen? Nick heeft het druk met werken, over de wereld reizen en draaien op allerlei party’s etc. Hij is carriere aan het maken. Dan is het niet verwonderlijk dat hij veel chicks tegenkomt die wat van hem willen. Hij zal vast verleid zijn geweest en niet aan thuis hebben gedacht enz. logisch als amanda erachter komt dat hij miss vreemd gaat,hem erop wil aanspreken. Wss was hij te moe voor een ruzie/gesprek en heeft hij haar letterlijk de deur uitgezet. Hopelijk gaan ze alles goed uitpraten, niet zozeer voor hunzelf maar voor het kindje :)

    /   Reply  / 
 5. michella

  o wat had ze een babbels in de jungle!!!! ze had dit ze had dat prive jetje hier privejetje daar…. elk half jaar een auto… ze beloofde britt zelf haar auto omdat ze toch steeds een nieuwe kreeg… alles was te min voor mevouw. maar denk dat brittje nu wel kan fluiten naar haar auto die amanda haar heeft beloofd omdat het het er nu zo uit ziet dat onze hoofmoedige amanda moet gaan wonen in haar auto…

  ik lach me kapot… WAT EEN ELLENDE HE..

    /   Reply  / 
 6. Tushar

  Volgens mij heeft zij geen moer. want die q7 van haar stond gewoon voor zijn deur voordat hij naar ibiza ging. Maargoed ik vind het wel lomp dat je de moeder van je ongeboren kind de deur wijst. Ofze nu een huis in de fik wil steken of niet.

  Beetje vent regelt dan een huurwoning.

    /   Reply  / 
 7. Marjorie

  Sorry cant write good dutch. In another article his rep. said he would take responsibility for his child. Amanda seemed to live off of what Nick did for a living. In an article RT Boulevard she said it was a planned pregnancy – hard to believe at age 23 and unmarried and Nick is all over the world that it would be planned??? Nick needs to move on and I wish Amanda the best too and for her to take care of herself.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>