Video: Elizabeth Taylors juwelen 20 miljoen waard

Elizabeth Taylor, die in maart overleed, hield er een uitbundige levensstijl op na. Ze had een grote passie voor diamanten en juwelen, die vooral werd gevoed door de vele liefdes in haar leven. In de collectie onder meer een 33,19 karaat diamanten ring en een 16de-eeuwse peervormige parel die ze kreeg van een van haar zeven mannen, Richard Burton. Veel van haar stukken zullen bij Christie’s in New York onder de hamer gaan op 13 en 14 december. De juwelen worden geschat op een waarde van maar liefst $ 30 miljoen (20 miljoen euro). Zie de video hieronder.

Lees ook:80 Miljoen buitgemaakt bij juwelier in Parijs
Lees ook:Juwelenroof van 40 miljoen in Londen (zie de video!)
Lees ook:Verloren juwelen ter waarde van 7 miljoen in kast
Lees ook:Juwelen van Deborah Kerr geveild voor 50.000 pond
Lees ook:Recordbedrag voor panter-armband van Cartier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>