Wendy van Dijk neemt BN’ers in de maling met 3 nieuwe typetjes

She did it again! Na Ushi, Dushi en Loesie heeft Wendy van Dijk weer vele bekende Nederlanders in de maling weten te nemen. Niet met één typetje, maar met maar liefst drie nieuwe typetjes. Drie generaties van een familie wisten onder andere Lieke van Lexmond, Jan Slagter, Jan Kooijman, Bert van Leeuwen en zelfs naaste collega Martijn Krabbé bij de neus te nemen.

De afleveringen zullen vanaf oktober op de Nederlandse televisie te zien zijn. In De Wereld Draait Door kregen we alvast een klein voorproefje. Als gothic Bo schuift ze maar liefst 8 uur lang aan in het programma Het Familiediner. Zelfs als ze zichzelf onthult, heeft Bert van Leeuwen nog niet door dat ze Wendy is. In hetzelfde typetje weet ze Jan Kooijman als figurant in GTST van slag te krijgen. Als Oma Betsie doet ze mee aan het spel MAX Geheugentrainer, bij omroep Max. En als Gerda, de ietwat labiele moeder van Beau fopt ze Lieke van Lexmond en Martijn Krabbe. Het levert weer schitterende televisie op.

Als Ushi zal ze in het programma Ushi & The Family onder meer Pamela Anderson in de war weten te maken. Het zou ons niets verbazen als Wendy nog een typetje in het vat heeft zitten. We zullen het binnenkort zien bij RTL…

Lees ook:Dan Karaty te grazen genomen door Wendy van Dijk
Lees ook:Ushi en… Loesie! Oftwel, Wendy van Dijk!
Lees ook:Nieuw alterego voor Wendy van Dijk
Lees ook:Video: Cast Toscaanse Bruiloft gepresenteerd
Lees ook:Win Ushi & Dushi op dubbel-DVD!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>