Hans Breukhoven date Marian Mudder

Er lijkt iets moois op te bloeien tussen Hans Breukhoven en actrice Marian Mudder. De ex van Connie zou al meerdere afspraakjes met Marian hebben gehad. Dit meldt de actrice zelf in weekblad Story.

“Ik kreeg op mijn verjaardag een mailtje van hem. Daarin feliciteerde hij me met mijn verjaardag. Hans schreef dat hij me een leuke vrouw vond die hij beter wilde leren kennen.” In eerste instantie hapte Marian niet toe, maar een aantal maanden later besloot de actrice toch af te spreken. Volgens Marian is er van een relatie nog geen sprake. “Voorlopig moet niemand er teveel achter zoeken. Hans en ik zullen in de toekomst wel meer met elkaar gaan afspreken. Maar ik moet ook eerlijk toegeven dat Hans en ik elkaar wel héél aardig vinden.” Hans Breukhoven scheidde in 2009 van Connie Breukhoven-Witteman, ook wel bekend als Vanessa.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:‘Hans Breukhoven ging vreemd’
Lees ook:Hans Breukhoven een gezin in Duitsland?
Lees ook:Heeft Connie Breukhoven een relatie met Bram Moszkowicz?
Lees ook:Hans Breukhoven heeft alvleesklierkanker
Lees ook:Connie Breukhoven heeft relatie met getrouwde miljonair Ben Angelier

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hans Breukhoven date Marian Mudder

 1. Herna

  Hans heeft toch al een relatie?

    /   Reply  / 
 2. Toontje

  Constanza Breukhoven schrijft uitgebreid op haar website waarom Marian Mudder niet verliefd moet worden op haar vader.

  “Als ik Baantjer-actrice Marian Mudder mag geloven is mijn vader Hans verliefd op haar!” Begint Constanza haar pleidooi tegen de zakenman. “Ik vraag me af hoe het nu is tussen Hans en Beatrice, de Belgische met wie Hans tijdens zijn huwelijk met mijn moeder Connie een relatie had.”

  Ze vervolgt: “Als Connie en ik het over Beatrice hadden, dan was mijn moeder vaak niet mals. Beatrice was een hoer, een vies wijf, een golddigger, die haar huwelijk heeft verwoest. Maar mijn moeder weet ook dat Hans haar niet alleen met Beatrice heeft bedrogen tijdens hun huwelijk. Nee, mijn vader scharrelde er flink op los.”

  Constanza beschuldigt haar vader ervan altijd gelogen te hebben over zijn ‘chickies’. Toen de kinderen Hans confronteerden met zijn vreemdgaan, zei hij dat het ‘gewoon voor de leukigheid en lekkerheid’ was. “Mijn moeder heeft ook foto’s gemaakt door een privédetective. Daarop is te zien hoe hij met zijn naakte lichaam in een of ander sekshotel in Frankrijk zit. Marian Mudder is dus gewaarschuwd mocht ze wel verliefd worden op mijn vader,” aldus Constanza.

  Vorige week werd Hans Breukhoven betrapt terwijl hij hand-in-hand liep met de roodharige Baantjer-actrice.

  Constanza is zeker vergeten dat zijzelf als een hoertje werkzaam geweest is ?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>