Jan Smit trouwt op Sint Maarten op eiland Sint Maarten!

Deze week werd al bekend dat Jan Smit niet in Volendam zou trouwen, maar ergens op de Antillen. Gevoel voor humor heeft de zanger blijkbaar wel, want hij trouwt a.s  vrijdag 11 november, de dag dat Sint Maarten gevierd wordt, op het eiland Sint Maarten!

Dit weet Telegraaf vandaag te melden. De exacte trouwlokatie maakt Telegraaf morgen in de krant zelf bekend. Familie en vrienden werden vandaag gesignaleerd op Schiphol op weg naar het eiland. Op 17 november zou er nog een feest in Volendam gepland staan, maar ook dat is nu niet helemaal zeker. Liza en Jan zullen in ieder geval deze week op het warme Sint Maarten hun ja-woord gaan geven.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Jan Smit en Liza getrouwd! (zie foto!)
Lees ook:‘Jan Smit en Liza trouwen in het buitenland’
Lees ook:Video: de huwelijkskus van Jan Smit en Liza
Lees ook:Edgar Davids en Olcay Gulsen gaan trouwen!
Lees ook:Adam en Micky vragen entree voor huwelijksfeest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit trouwt op Sint Maarten op eiland Sint Maarten!

  1. remi

    Het moge duidelijk zijn Sint Maarten, het eiland, niet de kliniek, niet de heilige. Geweun het eiland.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>