Jan Smit en Liza getrouwd! (zie foto!)

Vanmiddag, bij zonsondergang, zijn Jan Smit en Liza Plat in het huwelijk getreden. De huwelijksceremonie vond plaats op het eiland Sint Maarten en werd in zeer intieme kring voltrokken. Op 17 november zal de bruiloft in Volendam op feestelijke wijze gevierd gaan worden.

Onder meer Nick en Simon en Jan’s zussen Monique en Jenny waren bij het huwelijk aanwezig. In totaal waren zo’n vijftig personen aanwezig bij de huwelijksvoltrekking. Jan en Liza trouwden op de dag die gevierd wordt als Sint Maarten op het eiland Sint Maarten. Op de website www.janenliza.nl kunnen fans hun felicitatie achterlaten. Daar is ook een App te downloaden waar je nog meer foto’s van het huwelijk kunt zien. Hoezo commercie?

Foto: Rogier Jaarsma

Lees ook:Jan Smit trouwt op Sint Maarten op eiland Sint Maarten!
Lees ook:Video: de huwelijkskus van Jan Smit en Liza
Lees ook:‘Jan Smit en Liza trouwen in het buitenland’
Lees ook:Koninklijke familie bij intocht Sinterklaas
Lees ook:Jan Smit baby? “WAT EEN BULLSHIT!”

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Smit en Liza getrouwd! (zie foto!)

  1. André de Hooge en Bep Maas

    Jan en Liza Smit,

    Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk en veel genot in de toekomst!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>