Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy

Stacey Rookhuizen gaat uit de kleren voor het kerstnummer van Playboy. Playboy zou Stacey tonen zoals men haar nog zelden gezien heeft. Toch is het niet de eerste keer dat Stacey uit de kleren is gegaan. Ze was in 2007 op 18-jarige leeftijd al naakt te bewonderen op de cover van de CD Dutch Delight.

De presentatrice van Project Catwalk wilde zelf graag werken met fotograaf Jaap Vliegenthart voor de shoot. Maarten Spruyt deed de styling voor de shoot. Mocht het blad niet voortijdig uitlekken, dan zal deze op 7 december onthult worden, waarna deze een dag later in de winkels verkrijgbaar is. De eerste beelden zijn al te zien op de website van Playboy zelf.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Playboy met Stacey Rookhuizen gepresenteerd (zie foto)
Lees ook:Patricia Paay niet voor het geld in Playboy
Lees ook:Nicolette Kluijver Playboy Shoot Behind the Scenes video!
Lees ook:Playboy Nicolette Kluijver goed verkocht
Lees ook:Dochter Mick Jagger naakt in Playboy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy

  1. Stewardess Opleiding

    De foto’s zullen vast en zeker wel weer vroegtijdig uitlekken…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>