Oprah’s laatste shows vanaf vanavond op tv

Vanavond is het zover, het eerste deel van de laatste show van Oprah Winfrey word uitgezonden. “Ik zal geen vaarwel zeggen, ik zeg alleen: tot de volgende keer.” Met deze woorden sloot ze in mei van dit jaar haar laatste Oprah Winfrey Show af. Maar in Nederland kunnen we nu nog drie avonden genieten van de koningin van de televisieshows.

Het afscheid van het 57-jarige icoon wordt uitgezonden in drie speciale afleveringen, getiteld: ‘Surprise Oprah! A Farewell Spectaculair’ (part 1 en part 2) en ‘The Oprah Winfrey Show: Finale’. In de eerste twee shows wordt Oprah getrakteerd op mooie woorden en unieke optredens van bekende wereldsterren als Madonna, Tom Hanks, Beyoncé, Tom Cruise, Halle Berry, Will Smith, Stevie Wonder en Usher. Madonna: ‘Oprah vecht voor dingen waar ze in gelooft, ook al maakt het haar minder populair. Zij is een vrouw met ballen, waarvan ik zeer veel heb geleerd’. Als laatste spreekt haar man Stedmen zijn liefelijke woorden uit naar zijn vrouw.

Tijdens haar laatste uitzending, ‘Final’, blikt Oprah terug op de afgelopen 25-jaar van haar carrière. Ze vertelt aan de hand van videobeelden welke mensen haar diep geraakt hebben en welke verhalen het meeste indruk hebben gemaakt. Dat en meer dus vanavond, woensdag en donderdag op RTL4. Wij zetten de popcorn vast klaar en nestelen ons voor de buis…

Surprise Oprah! A farewell spectacular
dinsdag en woensdag l 22.30 RTL 4

The Oprah Winfrey show: finale
donderdag l 22.30 RTL 4

Lees ook:Oprah reageert nogmaals op rel rond peperdure tas
Lees ook:Oprah zou nog maar drie jaar te leven hebben
Lees ook:Joan Franka gaat naar het Eurovisie Songfestival voor Nederland
Lees ook:Video: Niet Madonna, maar M.I.A. shockeert tijdens Superbowl
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>