Rel in Engeland om vermeende relatie One Direction’s Harry Styles

Een flinke rel in Engeland, waar de boyband One Direction heel populair is. De 17-jarige zanger Harry Styles zou namelijk een relatie hebben met de 32-jarige X-Factor presentatrice Caroline Flack.

De boyband bestaande uit Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik en Harry Styles eindigde vorig jaar als derde in de Engelse versie van X-Factor. Deze maand start de groep een tour door Engeland en Ierland. Caroline Flack bracht begin deze week Harry Styles met tranen in haar ogen weg voor zijn concert, wat in Engeland het nieuws weer aanwakkerde dat de twee een relatie zouden hebben.

Op zich zou dat niet zo’n rel zijn, ware het niet dat Harry nog minderjarig is en het leeftijdsverschil tussen de twee vijftien jaar is. Harry is nog maar net van school af en mag nog niet eens drinken. De geruchten begonnen enkele weken geleden toen de twee zoenend gespot werden. Beiden hebben de relatie nog niet willen bevestigen. In een interview (zie video hieronder) ontkent Harry dat ze gezoend hebben, maar zegt wel dat hij Caroline een erg leuke meid vindt.

 

Lees ook:One Direction haalt uit naar Taylor Swift (video!)
Lees ook:Caroline Tensen ten huwelijk gevraagd
Lees ook:Caroline Tensen en Peter Gallas uit elkaar
Lees ook:Jedward naar het songfestival voor Ierland
Lees ook:Is Natalie Imbruglia de nieuwe vriendin van Prins Harry?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>