Video: Gerard Joling doet aangifte van bedreiging

Gerard Joling heeft aangifte gedaan nadat hij op internet is bedreigd. Aanleiding is zijn single ‘Dan Voel Je Me Beter’. Dat is een cover van ‘Ai Se Eu Te Pego’ van Michel Teló. Beide nummers zijn een grote hit in Nederland. Gerard reageert in onderstaande video op de bedreigingen. Zie hier de videoclip van de single van Gerard Joling en zie hier de video van Michel Teló.

Lees ook:Gerard Joling met Nederlandse versie Ai Se Eu Te Pego (zie videoclip!)
Lees ook:Robbie Williams’ nieuwe single Bodies (zie video!)
Lees ook:Gordon is (weer) woest op Gerard Joling
Lees ook:Schaatshunk Joel Geleynse brengt single uit
Lees ook:Gordon én Gerard Joling keren terug bij de Toppers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>