Video: Katja en Birgit sexy in Blackout

Gisteren ging in Amsterdam de film Blackout in première. Voor menigeen is het hoogtepunt van deze film toch wel de sexy verschijning van de zusjes Katja en Birgit Schuurman. De film, een komische thriller, werd gemaakt door Arne Toonen. Jawel, de man van Birgit. Verder in de film onder meer Kim van Kooten, Alex van Warmerdam, Robert de Hoog, Horace Cohen, kickbokser Sem Schilt en rappers Willie Wartaal en Kempi. Zie een verslag van de première en de bewuste beelden uit de film hieronder.

Lees ook:Horace Cohen en Sanne Kraaijkamp uit elkaar
Lees ook:Video: William en Kate bij première War Horse
Lees ook:Hanna Verboom in film over Joran van der Sloot
Lees ook:BN’ers bezoeken Pirates premiere in Disneyland Paris
Lees ook:Grootse première Komt een Vrouw bij de Dokter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>