Wibi Soerjadi gebruikt zijn Rolls Royce als sneeuwschuiver

Pianist Wibi Soerjadi is niet bang voor een krasje meer of minder op zijn peperdure Rolls Royce. Hij gebruikt de mooie bolide namelijk als sneeuwschuiver. Hij plaatste een filmpje op Twitter waarop hij met zijn rolls al slippend rondjes rijdt op zijn terrein met de woorden: “Zo.. Nu even fijn het pad schoonvegen.. Met mijn Rolls-Royce sneeuwschuiver…” en “Geen hoekjes overslaan.. Staat zo slordig.. Haha!!! Joehoeee!! Dit is te leuk!!!”. Zie de videos hieronder.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Rolls Royce Wibi Soerjadi in brand gestoken
Lees ook:Rolls Royce verkoopt 20% meer auto’s
Lees ook:Rolls Royce Maup Caransa wordt geveild
Lees ook:Rolls-Royce Phantom Coupé is de top volgens Top Gear
Lees ook:Domeinen veilt peperduur autopark

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wibi Soerjadi gebruikt zijn Rolls Royce als sneeuwschuiver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>