Wieteke ‘Tante Lien’ van Dort in coma

Het gaat niet goed met Tante Lien, oftwel actrice Wieteke van Dort. De 68-jarige actrice wordt, sinds een operatie aan een lekkende hartklep op maandag, kunstmatig in slaap gehouden. Wieteke werd maandag geopereerd en kreeg twee bypasses.

Wieteke werd anderhalve week geleden onwel en werd naar het ziekenhuis gebracht. Ze bleek hartproblemen te hebben en vocht achter haar longen. Uit voorzorg wordt ze nu kunstmatig in slaap gehouden. Eind deze week zal het ziekenhuis besluiten of zij weer wakker gemaakt kan worden.

UPDATE 19:40: Wieteke is inmiddels weer bij kennis. Ze ligt nog wel aan de beademing en zal zeker nog twee weken in het ziekenhuis moeten blijven

Foto: Wikipedia

Lees ook:Toestand Michael Schumacher nog steeds kritiek na ski-ongeluk
Lees ook:Sugar Lee Hooper in coma!
Lees ook:Dochtertje Mike Tyson overleden
Lees ook:Anne-Marie Jung is De Mol
Lees ook:Update: Liam Neeson neemt afscheid van zijn vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>