Nick Schilder voor de tweede keer vader

Nick Schilder, de helft van het duo Nick & Simon, wordt weer vader. Het is het tweede kindje voor de zanger en zijn vriendin Kirsten en het wordt eind augustus verwacht. Hun eerste kindje, een meisje, heet Nikki en werd in januari 2011 geboren.

Nick maakte het nieuws zelf vandaag bekend op Twitter: Geweldig Valentijnsnieuws: Mijn prachtige vriendin Kirsten is 12 weken zwanger! We verwachten eind augustus ons tweede kindje! In september kreeg Kirsten een miskraam.

Lees ook:Nick Schilder vader geworden van zoontje Julian
Lees ook:Nick Schilder (Nick & Simon) wordt vader!
Lees ook:Meisje voor Nick Schilder
Lees ook:BN’ers feliciteren Jan Smit, Jan wordt vader!
Lees ook:Nick & Simon doen Symphonica in Rosso 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>