Tatjana Simic en Peter uit elkaar

Tatjana Simic en haar vriend Peter Mijnen, die ze vorig jaar leerde kennen via het tv-programma ‘Wie Kiest Tatjana’, zijn uit elkaar. De twee hebben afgelopen zondag in goed overleg besloten een punt achter de relatie te zetten.

Aan RTL Boulevard vertelt Tatjana:  “Het doet pijn, maar soms moet je loslaten”. De twee zouden de relatie wegens tijdgebrek verbroken hebben. Het stel zag elkaar soms weken niet. Het stel was bijna een jaar bij elkaar.

Lees ook:Peter: ‘Tatjana maakte het uit per telefoon’
Lees ook:Tatjana weer vrijgezel
Lees ook:Anouk en Dox uit elkaar
Lees ook:Gerard Joling en Tatjana hadden seks!
Lees ook:Tatjana en Peter nog steeds verliefd!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tatjana Simic en Peter uit elkaar

  1. Pingback: Peter: ‘Tatjana maakte het uit per telefoon’ | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>