Gordon ging vreemd met Terry (zie foto!)

Het is over en uit tussen zanger Gordon en zijn grote liefde Raoul. Gordon beleefde vorige week een spannende nacht met ene Terry Overkleeft uit Rotterdam. De twee ontmoetten elkaar in de Baja Beach Club. Daarna nam Gordon Terry mee naar zijn hotelkamer.

Terry meldde de dag na deze heftige nacht op Facebook: ”Wat was dat weer een dagje en nacht god onwijs gelachen heb ik dit weer dan Whahaha je ken me weer opvegen hoor hehe”. Show Vandaag wist een foto van de bewuste Terry op te duikelen. Zie de foto hier. Voor Raoul was dit de druppel, hij verbrak meteen de relatie en plaatste op zijn Facebook pagina: “Van een super weekend in Milaan naar een bom die ontploft… Zal er niet te diep op in gaan maar doet pijn om erachter te komen dat je (ex)vriend vreemd gaat. Terug naar vrijgezel!”. Gordon vertelde eerder in interviews ooit te willen trouwen met Raoul.

Gordon liet huilend in een reactie aan RTL Boulevard weten dat het “heel erg stom was” wat hij gedaan had en zegt er kapot van te zijn. Hij noemde het “heftig”.  Hij wil het allemaal laten bezinken en de scherven oprapen en verder gaan. Hierin liet hij ook weten dat er ver gevorderde plannen waren voor een huwelijk.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gerard Joling weer een Topper
Lees ook:Gordon is (weer) woest op Gerard Joling
Lees ook:Jeroen van der Boom en Dani gaan trouwen
Lees ook:Glitter Glamour Gordon zet Musicalwereld op stelten
Lees ook:Gordon wil eigenlijk niet in de Toppers!

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Gordon ging vreemd met Terry (zie foto!)

 1. Claire

  Gordon huilt krokodillentranen. Hij legt de verantwoordelijk bij de persoon die een foto gemaakt zou hebben en bij zijn gebruik van alcohol. Wat ben je dan een ruggenraatloos mens. Gordon moet alleen blijven hij is niet geschikt voor een serieuze relatie dat blijkt. Zo een leuke jongen Raoul en dan toch met een ander gaan. Heel vreemd. Gordon is al lang over de houdbaarheidsdatum heen en zo een leuke jongen krijgt hij niet snel meer.

    /   Reply  / 
  1. dennis

   de jongen waarmee hij op de foto staat zoenende die terry zijn neefje heeft de foto gemaakt en aangebode voor geld bij bladen ;) leuk he zown familie hahaha

     /   Reply  / 
 2. Antoinette

  Heel jammer voor Gordon dat hij zo de mist in is gegaan maar de basis van een (huwelijks-)relatie is (vaak) toch trouw….als hij niet trouw kan zijn aan Raoul doet hij er beter aan maar geen vaste relatie, laat staan een huwelijk, te ambieren….

  Heb erg te doen met Raoul (sterkte!) en op een ander niveau ook wel met Gordon. Hoe heb je zo dom kunnen zijn, Gordon? Je bent oud genoeg om te weten dat dit niet kon….

  Ik hoop dat jullie beiden ooit gelukkig mogen worden met de mens die bij je past.

    /   Reply  / 
 3. Mirjam

  Drank maakt meer kapot dan je lief is….

    /   Reply  / 
 4. Iris

  Het is al erg genoeg dat dit gebeurt is, en het is voor beide partijen heel triest en gordon weet dat hij de fout in is gegaan. Dat heeft hij heel goed laten blijken en er openbaarlijk over gesproken maar laten we hen nu lekker met rust en beide even dit gebeuren laten verwerken.En er zelf uitkomen. Het is al triest genoeg.

    /   Reply  / 
 5. Pika

  OMG…..en dan nog wel met Terry hahahaha HOEDAN……………!
  Dat had hij wel heel veel gedronken!!!!

    /   Reply  / 
 6. boris

  Denkt die ouwe lul nou echt dat zo’n bloedmooie jongen voor zijn plezier met hem naar bed ging?
  Fijn om te lezen dat hij eens een koekje van eigen deeg krijgt met altijd andere mensen te schofferen. God wat heb ik altijd al een hekel aan hem gehad.

    /   Reply  / 
 7. Rob

  Van alle mensen op de tv haat ik er maar een zo intens,en dat is die vieze smeerlap van een gordon.Er kan geen moment voorbij gaan of hij moet tot in detail vertellen hoe hij zijn vieze sex heeft gehad,klootzak.

    /   Reply  / 
 8. wilma

  Raoul is een zoon van mijn buurjongen, komt uit een geweldig lief nest en ik ben blij voor hem dat hij nu zijn eigen weg weer kan gaan, hij verdient echt een lieve vent die trouw aan hem is en niet zo’n publieksgeile media vent die het allemaal niet zo serieus neemt met de liefde!

    /   Reply  / 
 9. Nicolette

  Gelukkig, zoiets had ik als verwacht van Gordon. Raoul heeft veel geluk gehad.. Beter vroeg dan laat. Wat een onbetrouwbare vent, deze actie laat de ware Gordon zien.
  Schandelijk.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>