Christina Curry plaatst naaktfoto op Twitter (zie foto!)

Christina Curry mag dan wel niet in Playboy te zien zijn, de dochter van Patricia Paay en Adam Curry zorgt wel voor haar eigen blootkiekjes. Dinsdag plaatste zij een foto waarop ze naakt te zien is op Twitter.

De foto werd gemaakt door haar vriendje. Christina verschuilt zich een beetje achter het lijf van haar vriend, maar er is duidelijk te zien dat de flink getatoeëerde blondine geen kleding aan heeft. Zie de volledige foto hier. Het is overigens niet de eerste keer dat Christina zichzelf naakt op Twitter toont. In januari deed zij dit ook al samen met een vriend. En een jaar terug poseerde ze naakt voor haar stiefmoeder Micky Hoogendijk.

Foto: ChrissyCurrie/Instagram

Lees ook:Christina Curry uit de kleren op Twitter
Lees ook:Christina Curry poseert naakt voor ‘stiefmoeder’ (zie foto!)
Lees ook:Adam Curry reageert via Twitter op dochter Christina
Lees ook:Christina Curry nieuw model Sapph?
Lees ook:De kerstkaart van de Curry’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>