Jelka van Houten boos op Novum (zie video!)

Jelka van Houten is boos op Novum. Gisteravond voelde Jelka zich op de rode loper van de première van de film Jackie door de cameraploeg van Novum genegeerd, toen haar zus Carice werd geïnterviewd. De video van het voorval (zie hieronder) verscheen vandaag op Internet, waarop Jelka geïrriteerd reageerde op Twitter. Zus Carice had het deze week ook al aan de stok met de media, namelijk met de Revu over een foto waarop een tepel te zien zou zijn.

“Sommige dingen gaan niet over jaloezie maar over hele onbeschofte reporters lelijk hoor novum nieuws! #Sensatiemakerij een domper op een geweldige avond en iedereen neemt het ook zo maar weer over niks jaloezie of ruzie lelijke reporter en handige montage!” schrijft Jelka op Twitter. Zie de video hieronder en oordeel zelf.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Carice van Houten boos om foto tepel Revu (zie foto!)
Lees ook:Janice Dickinson naakt (zie foto!)
Lees ook:Carice van Houten topless voor Mexx
Lees ook:Bekend Nederland reageert op overwinning Barack Obama
Lees ook:Carice van Houten was verliefd op Paul de Leeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>