Fajah Lourens heeft luizen!

Fajah Lourens heeft last van hoofdluis. De krullenbol schaamt zich er niet voor en laat dan ook op Twitter weten: “Jongens ik heb hoofdluis! En stink verschrikkelijk naar het giftige spul” vergezeld van deze foto.

Het goedje schijnt geholpen te hebben, want even later laat de actrice weten: “Na een nacht luizen shampoo op me hoofd te hebben gehad is mijn hoofdje nu zo pijnlijk! Maar ze zijn zeker uitgeroeid kut beesten! #hoofdluis” Later grapt ze tegen een andere Twitteraar “zo lang het geen schaamluis is toch”.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:‘Jeroen Rietbergen bedroog Linda de Mol’
Lees ook:Gordon blijft bij de Toppers
Lees ook:Relatiebreuk Bridget Maasland geen stunt
Lees ook:FC Twente trainer McClaren ging vreemd met ex Eriksson
Lees ook:Claire uit de Gouden Kooi is zwanger!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fajah Lourens heeft luizen!

  1. femke

    Wat heerlijk dat ze dit gewoon op twitter zet:)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>