‘Badr Hari mogelijk betrokken bij mishandeling op Sensation’

Badr Hari zou afgelopen nacht mogelijk betrokken zijn geweest bij de mishandeling van een mede-bezoeker van Sensation White. Dit meldt de website crimesite.nl. De nieuwe liefde van Estelle Cruijff zou een 38-jarige bezoeker zwaar hebben toegetakeld in een VIP-box van het evenement.

Het zou er allemaal heftig aan toe zij gegaan. Het hoofd van het slachtoffer zou flink in elkaar hebben gezeten. Volgens bronnen zouden Estelle en Badr inderdaad op Sensation aanwezig zijn geweest, maar de VIP-lounge hebben verlaten, omdat er pers aanwezig was. Er zou volgens de politie inderdaad een incident zijn geweest in een VIP-box, maar of Badr daarbij daadwerkelijk betrokken is geweest, wil deze niet bevestigen.

Update 14:30 uur: Badr Hari zou via zijn advocaat aan de site hebben laten weten dat hij wel aanwezig was in de VIP-box, maar niet betrokken is geweest bij de vechtpartij. Volgens advocaat Ficq wordt Badr Hari achtervolgd door negatieve verhalen. Ficq: “Er hoeft maar iets te gebeuren als hij in de buurt is en het wordt direct op zijn conto geschreven.”

Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari
Lees ook:Badr Hari blijft minimaal 2 weken vastzitten
Lees ook:Badr Hari heeft bekend betrokken te zijn bij mishandeling Sensation
Lees ook:Badr Hari blijft met kerst in de gevangenis

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “‘Badr Hari mogelijk betrokken bij mishandeling op Sensation’

 1. Torabora

  Badr Hari is een slecht voorbeeld moslim,badr Hari is niet sterk maar zwak,.Profet Mohammed(S.A.W)’s wijze woord ‘Sterk is degene die zich kan beheersen en zijn woede overwinnen” zie ik in Badr Hari niet.Badr Hari moet ophouden om achter het Sjaitaan uitgaanswereld te hollen en achter sletten als estelle ,estellle neukt vandaag met Badr morgen met Ruud ,daarna met Alex of Rob.Badr moet zich bekeren en verdiepen tot zijn geloof Islam en zich uit dit Helse verdoemenis zien te redden dan ben je pas sterk en rijk ben je in je hart.Badr is Nihil een Moslim slaat geen Mens!

    /   Reply  / 
  1. Ronald

   Een moslim slaat geen mens? Echt? Ik dacht dat op zo’n beetje elke pagina in de Koran wordt opgeroepen om iemand te slaan of doden. Zoals mensen die homo zijn. Of een vrouw met een mening. Of iemands die voor de grap een plaatje van Mohammed heeft getekend. Of gewoon geen moslim. Had ik soms een verkeerde vertaling?

     /   Reply  / 
 2. joke

  En goede moslim gelooft de helft wat zijn vrouw zegt, haar woord is maar de helft waard en als ze niet gehoorzaamt dan tuchtig je haar en neemt haar weer als ze weer netjes luistert.
  Raak je als amn zijnde een vrouw aan dan was je je handen om het onrein van je of te wassen.

  Hier een gedeelte van de kennis die ik net gaf van de koran.
  Lees heel de koran en weet hoe een goede moslim hoort te leven.

  http://www.achie.nl/pagina/quran_NL/4.htm

    /   Reply  / 
  1. Ronald

   Als je een seksistische lul met een misplaatst superioriteitsgevoel en losse handjes moet zijn om een goede moslim te wezen, wat moet je dan in vredesnaam voor hufter zijn om een slechte te wezen?

     /   Reply  / 
 3. Kees

  Jullie sporen niet bard is een topsporter ! Geloof me reet hij gelooft in zichzelf

    /   Reply  / 
 4. Pingback: Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>