Anouk mogelijk toch naar het Songfestival

Het lijkt er op dat ze wakker zijn geworden bij de TROS. Zij gaan uiteindelijk toch rond de tafel zitten met zangeres Anouk voor een mogelijke samenwerking voor het Eurovisie Songfestival.

TROS-directeur Peter Kuipers laat dit weten in AD. Anouk Teeuwe deed onlangs een open sollicitatie voor deelname, maar gaf aan niet mee te willen doen aan een eventuele voorronde met andere artiesten. TROS wilde op zijn beurt vasthouden aan voorrondes. Nu lijkt er na alle kritiek toch een lichtpuntje te zijn en gaan de twee in gesprek. “Wij gaan binnenkort met Anouk in gesprek, daarna zien we wel verder.” Er is dus een kansje dat Anouk toch volgend jaar in Malmö Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival.

Lees ook:‘Anouk naar het Songfestival’
Lees ook:Anouk wil naar het Songfestival
Lees ook:Anouk gaat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Sieneke ontmoet rivalen
Lees ook:Army of Lovers naar het Eurovisie Songfestival?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>