Win een Marilyn Monroe pakket!

Op 5 augustus is het alweer vijftig jaar geleden dat één van de grootste filmiconen van de twintigste eeuw, Marilyn Monroe, overleed. Naar aanleiding van het 50 jarig jubileum van het overlijden van Marilyn Monroe brengt Fox Home Entertainment op 1 augustus the Forever Marilyn: The Blu-ray Collection uit. De bestaat uit 7 Blu-ray titels waarvan 5 new to Blu-ray zijn!

Naar aanleiding van  het 50 jarig jubileum van het overlijden van Marilyn Monroe vindt tevens het programma HOLLYWOOD BLONDES plaats van september tot en met november in 16 steden in het land. Alle grote filmtheaters staan in het teken van Monroe en andere filmsterren uit de jaren 1920 tot en met 1965 die met hun blonde lokken het publiek wisten te verleiden. Drie types blondines komen voorbij: Sexy blondes zoals Monroe, Cool blondes zoals Grace Kelly en Blondes next-door zoals Doris Day. Het filmprogramma HOLLYWOOD BLONDES bestaat uit een aantal klassiekers zoals Gentlemen prefer blondes, Double indemnity,  Vertigo, The birds en Pillow talk.

Ook wij laten dit jubileum niet zo maar voorbij gaan. Names Fox Home Entertainment en het filmhuis Den Haag mogen wij namelijk een DVD-pakket weggeven met hierin de films Some Like it Hot, Gentlemen Prefer Blondes en The Seven Year Itch en ook nog eens twee kaartjes voor het filmhuis Den Haag.

Om kans te maken op dit pakket, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

Wat is de echte naam van Marilyn Monroe?

Mail het goede antwoord naar [email protected] o.v.v. Marilyn Monroe. Vermeld in je mailtje tevens je adresgegevens. Onder de goede inzendingen wordt het pakket verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen automatisch bericht. Meedoen met deze winactie kan t/m 8 augustus 2012.

Lees ook:Paris Hilton doet Marilyn Monroe voor fotoshoot
Lees ook:Villa Marilyn Monroe te koop
Lees ook:Scarlett Johansson in sexy Marilyn Monroe-pose
Lees ook:Win een Ice Age – A Christmas Special pakket!
Lees ook:Win de DVD Morning Glory!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win een Marilyn Monroe pakket!

  1. anita roelfsema

    helemaal te gek deze actie!

      /  

Comments are closed.