Ben Saunders ontvangt rekening van 2000 euro van Vodafone

Het overkomt honderden Nederlanders op vakantie in het buitenland en nu lijkt ook Ben Saunders de klos. Hij ontving een flinke rekening van Vodafone voor verbruik in het buitenland. De zanger zou voor 2000 euro verbruikt hebben aan Internet tijdens zijn bezoek aan de USA. Volgens Ben zou alleen gebruik hebben gemaakt van Wifi tijdens zijn verblijf in New Orleans.

De zanger laat dit op twitter weten: “Damn 2000 euro VODAFONE kosten voor USA!! Maar ik heb alleen wifi gebruikt!! Ben ik dan genaaid of niet? Very strange !”. Ben keerde vandaag weer terug in Nederland.

 

Lees ook:50 Miljoen voor Guy Ritchie: duurste scheidingen aller tijden
Lees ook:Boy George definitief niet in Big Brother
Lees ook:Duran Duran niet naar Den Haag dit weekend
Lees ook:Model Lonneke Engel looft 2000 euro uit voor verloren tas
Lees ook:BN’ers in ‘Expeditie Robinson’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>