Estelle geeft Badr Hari niet op!

Hoewel menigeen denkt dat de relatie tussen Estelle Gullit Cruijff en Badr Hari geen lang leven zal hebben, denkt Estelle daar toch echt anders over als we Evert Santegoeds, een goede vriend van Estelle, mogen geloven. Volgens hem blijft Estelle op hem wachten, hoe lang hij ook achter de tralies moet blijven.

Dit meldt Evert vanmorgen op Radio538. Badr heeft Estelle het vertrouwen in de liefde terug gegeven. Een maand nadat bekend werd dat Estelle een relatie had met de kickbokser, raakte Badr betrokken bij de mishandeling van miljonair Koen Everink tijdens Sensation. Inmiddels zit hij al zo’n vier weken achter de tralies. De liefde tussen de ex van Ruud Gullit en Badr zou echter zo sterk zijn, dat dit een eventuele lange gevangenschap zal overwinnen.

Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Weer aangifte tegen Badr Hari, nu officieel verdachte
Lees ook:Relatie Badr Hari en Estelle in zwaar weer?
Lees ook:‘Badr Hari sloeg broer vriendin in elkaar’
Lees ook:Slachtoffer mishandeling Sensation is multimiljonair Everink

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Estelle geeft Badr Hari niet op!

 1. joy

  Ik snap het echt niet meer hoor, die jongen heeft alles tegen zich. Ze roept dat als hij nog 1 keer slaat ze bij hem weg gaat. Maar al die andere keren dat hij mensen in elkaar mepte? is ze daar wel ok mee? Zij heeft ook 2 kinderen en wat voor voorbeeld geef je dan af als je zo iemand in hun leven betrekt? Ze zegt dat ze een hekel had het vreemgaan van Ruud, maar op haar beurt heeft ze er geen problemen mee dat Badr een zwangere vriendin in de steek laat en vreemd gaat met haar en dat hij ipv zich bezig te houden met zijn pageboren kind en daar mee gaat bonden, liever met haar van de ene naar de andere vakantie rolt..waar is je moraal dan gebleven? Ik hoop zeer dat het nederlandse volk niet zo stom is om naar het programma van haar en Leco te gaan kijken mits dat natuurlijk doorgaat, want dan is het fatsoen ver te zoeken..

    /   Reply  / 
 2. Herna

  Ben het eens met joy. Estelle is een dom (geverfd) blondje. En wie is die vrouw op de foto? Duidelijk een fotoshop!

    /   Reply  / 
 3. frans

  Jort Kelder heeft ook een nieuwe liefde,Marc Rutten,jammer dat ze niet betrapt zijn bij het vrijen in het bootje

    /   Reply  / 
 4. Irma

  Inderdaad hoe dom kun je zijn. Iemand verandert echt niet hoor. Badr hoe leuk hij er ook uitziet, hij blijft zoals hij is…zijn mentaliteit en respect zal hij nooit geven. Het zal altijd bij woorden blijven. In en in triest hoe Estella erin trapt. Ik wist het al van tevoren…er gaat iets gebeuren. En straks zijn ze uitelkaar door alle media…nee hoor dan heeft ze een paar klappen gehad en denkt ze wel anders. Zulke mannen kunnen vrouwen intimideren, voorliegen. Ik weet het, ik heb precies zo een vent gehad. Hou je niet dom Estella, ga bij die loser weg. Eens een loser altijd, als je zo respectloos bent dan ben je voor mij een loser hoe sterk of hoe aantrekkelijk je er ook uitziet. Respect zal je nooit krijgen. Loser.

    /   Reply  / 
 5. SANTIAGO

  ESTELLE IS NIET GOED SNIK DOMBLOND!OM ACHTER KUTMOROKAAN TE HOLLEN!

    /   Reply  / 
 6. Helen

  Natuurlijk geeft Estelle Badr niet op, dan moet ze op zoek naar een nieuwe bank. Die heeft nog nooit van haar leven de kost verdiend.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>