‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’

De verhalen gingen al langer, maar nu heeft Estelle Gullit Cruijff het ook zelf bevestigd in het interview dat ze met Shownieuws had: Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd. Twee jaar geleden betrapte Estelle Ruud zelfs met een bekende van haar in de woonkamer.

Estelle kwam met de kinderen terug van vakantie en trof Ruud aan met een dame, een bekende van haar en ze “waren in ieder geval niet aan het kaarten”. Volgens Estelle was het “te druk in haar huwelijk”. Begin dit jaar kwam ze er achter dan Ruud een aantal jaren geleden een langere tijd een verhouding heeft gehad met een vriendin van Estelle. Toen was het genoeg voor haar en besloot ze te scheiden. Zelf wilde ze haar scheiden samen met Ruud bekend maken, maar Ruud besloot voortijdig een persbericht naar buiten te brengen.

Lees ook:Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit!
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:‘Ook Ruud Gullit ging vreemd’
Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden
Lees ook:Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’

  1. Herna

    Dat Ruud vreemd ging is niet goed te praten. Dat Estelle zelf ook vreemd gaat is blijkbaar normaal. Vreselijk voor die kinderen om het interview op tv te zien. Het is en blijft hun vader. Estelle blijkt een goeie actrice te zijn.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>