Mick Harren en Lange Frans vechten ruzie uit op Twitter

Mick Harren en Lange Frans vechten een ruzie uit op Twitter. De ruzie ontstond toen Mick Harren gepasseerd werd voor het opnemen van een single met Willem Holleeder. De single zou eigenlijk met zijn drieën worden opgenomen, maar Mick Harren werd zonder zijn medeweten buitengesloten. Terwijl volgens hem het hele idee van hem was. De ruzie loopt hoog op op Twitter.

Gisteren stelde Mick via Twitter al de vraag aan Frans: “raar verhaal hoor ik net van @shownieuws dat je zonder mij met holleeder en de kok het lied opgenomen hebt? Bel even zsm aub!” Blijkbaar werd Mick niet teruggebeld, want later Twittert hij “iemand die zijn eigen vrouw laat gangbangen omdat hij zelf niet creatief genoeg is om haar in zijn eentje te bevredigen is ook geen man!” doelend op Lange Frans, die bij Martin Morero liet weten wel eens trio’s te hebben samen met vrouwlief Danielle. Midden in de nacht gaat de fitty verder en tweet Mick: “je bent een trut lange brrrrrrr en je vrouw heeft de broek aan stoere rapper van me succes met alles gangster”.

In de ochtend reageert Lange Frans’ vrouw Danielle eveneens op Twitter: “Aan de telefoon half zitten janken op tv de stoere kerel uithangen, wil jij mijn waarheid weten: Ik vond je een aardige kerel maar laten we elkaar geen mietje noemen en eerlijk zijn, zingen is nou niet bepaald je sterkste kant en Frans is een A-status artiest, jij niet.” Frans zelf blijft een stuk rustiger: “dat je boos bent op mij moet jezelf weten maar laat mijn vrouw er buiten”. Wordt vast vervolgd…

Lees ook:Willem Holleeder de muziek in
Lees ook:Vrouw Lange Frans met pistool op de foto!
Lees ook:‘Lange Frans en Daniëlle uit elkaar’
Lees ook:Video: Dochter voor Lange Frans
Lees ook:Vrouw Lange Frans sexy in lingerie!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Mick Harren en Lange Frans vechten ruzie uit op Twitter

 1. martin

  Mick Harren als ik dit zo lees ben jij en vies ventje als je dit zeg.dit moet je niet op jou manier doen sukkel.
  martin

    /   Reply  / 
 2. madelon

  Nou ik vindt degene die ruzie maakt erg kinderachter dat je hier over in de publisiteit wilt Gaan praten Lange frans en vrouw van Frans laat ze lullen hoe zielig kan iemand doen om wat publisiteit te moeten krijgen nou idd om maar iemand zo te Gaan treiteren ik kan maar 1 ding zeggen er Zijn ergere dingen in de wereld waar je je druk over moet maken Dan over iemand Zijn sex leven pffff dus frans en vrouw laat ze lullen

    /   Reply  / 
 3. Beau

  Aan wie ligt het nou eigenlijk? Frans & zijn vrouw maken toch met iedereen ruzie.. Ik ken Mick als een leuke,sympathieke,met beide benen op de grond staande vent.. & blijkbaar heeft Fransie zich niet aan de afspraak gehouden.. Daar zou iedereen boos om worden.. toch?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>