Villa Julio Iglesias bijna verwoest door brand

In de regio Málaga in Spanje woeden hevige bosbranden. Ook Julio Iglesias en zijn Nederlandse vrouw Miranda Rijnsburger zijn hierdoor getroffen. De villa werd op het nippertje gespaard, maar de tuin werd in as gelegd.

Dit meldt de website i-Marbella.com. De villa van de buurman van de familie Iglesias werd wel verwoest door de brand. Meer dan 1000 hectare brandde af in zes gemeenten en meer dan 5000 mensen moesten worden geëvacueerd. Alle 3300 bewoners uit Julio’s woonplaats Ojen moesten uit voorzorg hun huizen verlaten.

Lees ook:Brand in vijfsterrenhotel in Londen
Lees ook:Huis van Richard Branson in vlammen opgegaan (zie video!)
Lees ook:Koningin viert Koninginnedag in De Rijp en Amstelveen
Lees ook:Nieuw landgoed voor Hennie van der Most
Lees ook:Villa van Diane Keaton in de verkoop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>