Fotograaf Joop van Tellingen (67) overleden

Sterren- en Paparazzi-fotograaf Joop van Tellingen is vanmiddag op 67-jarige leeftijd overleden. De fotograaf leed aan blaaskanker, waarvan hij leek te herstellen. In maart werden er wederom kwaadaardige uitzaaiingen gevonden.

Voor de zomer leek het iets beter te gaan met Joop, maar zijn ziekte bleek toch ernstiger. Hij stierf thuis in zijn woonplaats Lopik in het bijzijn van zijn dierbaren, waaronder zijn zoon Dennis van Tellingen, die eveneens fotograaf is. De uitvaart van Joop zal donderdag plaatsvinden.

Lees hier de reacties van BN’ers op het overlijden.

Lees ook:BN’ers reageren op overlijden Joop van Tellingen
Lees ook:Joop van Tellingen weer ernstig ziek
Lees ook:Goed en slecht nieuws voor Van Tellingen
Lees ook:Pupa partner Joop van den Ende
Lees ook:Piet Römer (83) overleden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Fotograaf Joop van Tellingen (67) overleden

  1. Pingback: BN’ers reageren op overlijden Joop van Tellingen | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>