Moet GTST acteur Ferri Somogyi vrezen voor fans die zijn huis komen bekijken?

Als Bekende Nederlander blijft het altijd lastig om je huis te verkopen, zonder dat de media daar lucht van krijgt. Zo zal ook Goede Tijden acteur Ferri Somogyi ondervinden. Hij heeft zijn huis in Laren te koop gezet en men vreest nu dat fans tijdens het ‘open huis’ dat de makelaar heeft georganiseerd wel eens hun kans waar zouden kunnen gaan nemen…

Het huis in Laren staat te koop voor 189.000 euro. Het huis staat in hartje Laren en heeft slechts twee kamers. Op 29 september is er een ‘open huis’ georganiseerd voor geïnteresseerde kopers. Dé kans dus voor de fans om eens een kijkje binnen te nemen bij Ferri. Het zou dus wel eens druk kunnen worden die dag. De acteur wil samen met zijn vriendin Petra Smits op zoek naar een grotere woning. Zie de foto’s van het huis hier.

Lees ook:Villa Jeroen van der Boom te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Villa John Ewbank en Vivian te koop (zie foto’s!)
Lees ook:Huis van Anouk te koop (zie foto’s)
Lees ook:Nicolas Cage veilt zijn villa in Bel Air
Lees ook:Villa Patrick Dempsey in de verkoop

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Moet GTST acteur Ferri Somogyi vrezen voor fans die zijn huis komen bekijken?

  1. Herna

    De link van de foto’s bestaat niet meer!

      /   Reply  / 
  2. Angel

    Ja hoor en al zou er dan een open huizen route georganiseerd worden,je denkt dan toch zeker niet dat hij gezellig thuis is om al die hordes fans te verwelkomen..als hij slim is zorgt hij heus wel dat hij die dag/middag elders is hoor..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>