‘Anouk naar het Songfestival’

Anouk Teeuwe, beter bekend als zangeres Anouk, gaat mogelijk toch naar het Eurovisie Songfestival voor Nederland. Dit laat Daniel Dakker vandaag in het AD weten.

“Er is nu een aantal keer gepraat. In die bijeenkomsten is veel energie gestoken, we werken ergens naartoe”, zegt Dekker. Anouk liet begin dit jaar weten wel interesse te hebben om mee te doen, maar had geen zin in een voorronde met andere artiesten. Anouk zegt een ‘killersong’ voor het liedjesfestival te hebben liggen. TROS overweegt nu om de nationale competitie te schrappen in de programmeren en dan is de kans groot dat Anouk voor Nederland naar het songfestival gaat.

Update: Anouk zegt zelf van niets te weten. In een reactie schrijft ze: “Goh, ik lees nu overal dat ik nu toch mee ga doen aan het Songfestival? Ik zit hier lekker in het zonnetje in LA, en weet van niks. Succes ermee.”

Lees ook:Anouk wil naar het Songfestival
Lees ook:Anouk mogelijk toch naar het Songfestival
Lees ook:Anouk gaat voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival!
Lees ook:Wie gaat het Eurovisie Songfestival winnen?
Lees ook:Anouk door naar de finale van het Eurovisie Songfestival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>