Dit is Margaritha, de nieuwe vriendin van Ruud Gullit!

Dit is ze dan. Margaritha. De nieuwe vriendin van Ruud Gullit. Ruud komt er nu openlijk voor uit: hij is in love! En blijkbaar mag de hele wereld het nu weten, want Ruud plaatste deze morgen plotseling maar liefst vier tweets met foto’s van zijn nieuwe liefde.

Hij liet weten met haar naar het strand te zijn geweest en de salsa te hebben gedanst. Ruud en Margaritha stralen op de foto’s. Overigens lijkt Ruud te zijn afgestapt van de blondines, want Margaritha is een donkere schone. Margaritha en Ruud leerden elkaar naar verluidt drie maanden geleden kennen in St. Tropez. Zijn huwelijk met Estelle liep eerder dit jaar op de klippen. Officieel zijn de twee nog niet gescheiden. Estelle heeft al geruime tijd een relatie met Bard Hari, die momenteel in de gevangenis zit op verdenking van mishandeling.

Foto: Twitter/Ruud Gullit

 

 

Lees ook:‘Ruud Gullit ging meerdere malen vreemd’
Lees ook:Huwelijksproblemen voor Estelle en Ruud Gullit?
Lees ook:Estelle mag in de peperdure villa blijven wonen
Lees ook:Ruud Gullit eindelijk met al zijn kids samen (zie foto!)
Lees ook:Estelle en Ruud Gullit gaan scheiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>