BZV boerin Henrieke verliefd op Ronald

Boerin Henrieke is verliefd op Ronald. “Ronald?” zult u denken… “die deed toch niet mee aan Boer Zoekt Vrouw?” Inderdaad! Terwijl wij nog zitten te kijken naar de afleveringen van Boer Zoekt Vrouw, waarin Henrieke probeert te ontdekken of ze iets voelt voor de saaie veearts Bart, is Henrieke inmiddels als een blok gevallen voor ene Ronald Nieuwenhuis. Dit meldt De Telegraaf vandaag.

Ronald zou melkveehouder zijn en wonen in het aangrenzende dorp. De liefde is dus dichterbij dan je denkt. Henrieke woont in Markvelde en Ronald vijftien kilometer verder in Beltrum.

Ondertussen gaat de rel tussen Boer Zoekt Vrouw en het programma De Wereld Draait Door onverminderd door. Omdat DWDD geen beelden uit mag zenden, hadden ze gisteren drie cabaretiers aan tafel in de gedaante van de boeren. Vorige week speelden ze scenes na met poppen.

UPDATE: Ronald ontkent tegen RTL Boulevard dat er iets gaande is tussen de twee. Volgens hem zijn ze gewoon goede vrienden.

Lees ook:Boer Zoekt Vrouw boerin Annemarie bevallen van zoontje
Lees ook:‘Boer Zoekt Vrouw’ Aad weer vrijgezel
Lees ook:‘Miljoenenscheiding voor Ronald de Boer’
Lees ook:‘Duizenden brieven voor Boer Zoekt Vrouw Tom’
Lees ook:Boer Peter en Hanneke uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>