Bram Moszkowicz eerste gast Jensen

Jensen is vanaf morgen, 4 april, terug op de Nederlandse televisie. In de allereerste aflevering van zijn vernieuwde late night talkshow ontvangt hij niemand minder dan strafpleiter Bram Moszkowicz. In de studio onderwerpt Jensen hem aan kritische vragen om te achterhalen wie de persoon is achter Bram.

Bram Moszkowicz heeft een bewogen jaar achter de rug. Het Hof van Discipline in Amsterdam besloot hem vorig jaar oktober levenslang uit de advocatuur te zetten. Tot nu toe hield Moszkowicz zijn mond over de gebeurtenissen rondom de diverse beschuldigingen en de uitspraak. In de studio bij Jensen vertelt hij zijn verhaal. Maar uiteraard geeft Jensen in de eerste aflevering ook een kijkje in zijn eigen bewogen leven. Waar heeft hij de afgelopen twee jaar uitgehangen? Wat heeft hij allemaal gedaan? Vragen waar Jensen op een originele manier antwoord op geeft.

Naast Bram Moszkowicz ontvangt Jensen dit seizoen meer bijzondere gasten, waaronder Peter R. de Vries, Ali B, Andy van der Meijde en Peter Jan Rens. Allemaal hebben ze een bijzonder jaar achter de rug en een verhaal te vertellen. Zo stopte misdaadverslaggever Peter R. de Vries met zijn succesvolle tv-programma, is Ali B enorm succesvol met zijn shows ‘Ali B Op Volle Toeren’ en ‘Ali B geeft antwoord’, bracht Andy van der Meijde een bestseller op de markt, een boek over zijn bewogen leven, en raakte Peter Jan Rens in opspraak over zijn liefde voor een 19-jarig meisje.

Jensen is vanaf morgen om 22.30 uur met Jensen Later en op maandag om 22.00 uur met Jensen Laat bij Veronica te zien.

Lees ook:Eva Jinek en Bram Moszkowicz uit elkaar
Lees ook:Estelle Cruijff dient tuchtklacht in tegen Moszkowicz
Lees ook:Voetballer Andy van der Meijde krijgt reallife soap
Lees ook:Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek
Lees ook:Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>