Esther Roord ten onrechte beschuldigd van diefstal

Esther Roord ontkent diefstal te hebben gepleegd in een supermarkt in Amsterdam Zuidoost. De Telegraaf berichtte hier vandaag over in de krant. Volgens de krant zou de actrice een fles wijn, pakje kauwgum en kipspiesjes hebben meegenomen uit de Boni supermarkt zonder te betalen.

Esther, die onder meer bekend is uit de serie Kees & Co, zou echter niets uit de supermarkt hebben ontvreemd. Esther was vergeten enkele goederen af te rekenen. De actrice zegt tegen RTL Boulevard  in een nachtmerrie te zijn beland.  “Het is een groot misverstand. Ik had veel boodschappen in mijn winkelmandje gedaan en er paste gewoon niets meer bij. De overige boodschappen deed ik toen maar in mijn tas, dat doe ik wel vaker. En toen werd ik op mijn schouder getikt… Ik heb niets gestolen. Ik stond niet eens buiten, maar nog in die winkel!”.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Anouk niet gewond door vechtpartij
Lees ook:Marco Borsato geeft duidelijkheid over ‘potje op Curaçao’
Lees ook:Naaktfoto’s Twilight-actrice Ashley Greene opgedoken
Lees ook:‘Bridget Maasland getrouwd in Vegas’
Lees ook:Hans Breukhoven date Marian Mudder

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Esther Roord ten onrechte beschuldigd van diefstal

 1. Janna

  Wat een onzin dit. De Telegraaf schrijft een ongegrond verhaal met levensgrote foto, naam en toenaam. Een pedofiel of moordenaar heeft nog recht op privacy, al is deze wél schuldig. We spreken hier dus van laster, smaad én privacy schending, ik denk niet dat de Telegraaf hiermee weg komt daar Roord een goede advocaat in handen heeft. Overigens schreef Steven Brown een artikel dat wél de spijker op zijn kop sloeg, wellicht kan de schrijver van dit artikel daar nog wat van leren:

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/04/esther-roord-prive-aan-de-telegraaf-schandpaalactrice-pikt-kipspiesjes/

    /   Reply  / 
 2. Margareth

  Ik stop ook wel eens een paar boodschapjes zolang in mijn handtas, omdat ik geen winkelwagentje heb gepakt.
  Dan denk ik wel eens, zometeen word ik nog aangehouden omdat men denkt dat ik iets probeer te stelen. Zal dat maar niet meer doen. Voortaan zoek ik in de supermarkt eerst een doosje wanneer ik weer een paar boodschapjes te doen heb.
  Dus mevrouw Roord, ik geloof u direct!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>