Lintje voor Gerard Joling

Een mooie dag voor Gerard Joling vandaag. Hij kreeg een lintje opgespeld en werd vandaag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Dit jaar zijn ter gelegenheid van Koninginnedag in totaal 3016 Koninklijke onderscheidingen verleend.

Zoals de verklaring luidt: De heer G.J. Joling te Aalsmeer, was/is (internationaal) succesvol als zanger, entertainer, televisiepresentator, acteur en columnist (vanaf 1985). Daarnaast zet hij zijn landelijke naamsbekendheid in om vele goede doelen, zoals stichting Doen, Unicef, Ronald McDonald kinderfonds en de stichting Make-A-Wish Nederland onder de aandacht te brengen. Hij brengt bezoeken aan kinderen in ziekenhuizen, verleent medewerking aan speciale inzamelingsacties en verzorgde belangeloos een optreden bij bedrijven of evenementen.

Ook onder meer Jack van Gelder kreeg vandaag een lintje. Ook hij werd Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Lees ook:Lintje voor Linda de Mol en André van Duin
Lees ook:Lintje voor glamourkapper Rob Peetoom
Lees ook:Bert van Marwijk en Van Bronckhorst geridderd (zie foto’s!)
Lees ook:Cas Spijkers (65) overleden
Lees ook:Ton Lutz (89) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>