HenkJan Smits heeft prostaatkanker

HenkJan Smits heeft prostaatkanker. Het voormalig jurylid en presentator weet het heftige nieuws sinds een aantal weken. Hij heeft er al wat ziekenhuisbezoeken op zitten. Dit liet HenkJan vandaag weten aan RTL Boulevard.
HenkJan kwakkelde al een jaar met zijn gezondheid. Een maand geleden werd kanker bij hem geconstateerd. Zijn wereld stortte in. Ook bij zijn familie kwam de klap hard aan. “Mijn vrouw en dochters waren echt van slag. De jongste van elf jaar was onbedaarlijk verdrietig. Aan mijn oudste van veertien merk ik ook dat ze ermee zit.”

Henkjan blijft toch optimistisch. “Het zit ingekapseld, niet in de lymfeklieren zoals dat nu op de scans te zien is. Het klinkt raar maar het ziet er goed uit, ik ben heel positief.”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:HenkJan Smits nog zeker vier jaar bij SBS
Lees ook:Duitse prins is jongste miljardair
Lees ook:HenkJan Smits biedt excuses aan
Lees ook:Christina Curry lucht haar hart
Lees ook:Word ik rijk?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>