Robbie Williams met vrouw en kind in Amsterdam (video)

Robbie Williams trad gisteravond op in een uitverkochte Arena, waar hij een wervelende show gaf. Terwijl hij ‘s middags repeteerde in de Arena, ging zijn vrouw Ayda Field met haar familie de stad in. Samen met de kleine Teddy bezocht ze een aantal plekken in de stad. Eerder bezocht ze het Van Gogh museum.

Robbie en Ayda verblijven in het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Vandaag zullen zij Amsterdam alweer verlaten om de Take the Crown tour door Europa voort te zetten. Zie een video van Ayda in Amsterdam hier.

Lees ook:Beelden huwelijk Robbie Williams in video ‘Soul Transmission’ (zie video)
Lees ook:Robbie Williams wordt vader!
Lees ook:Robbie Williams verliest een miljoen op huis
Lees ook:Fashion Museum vestigt zich in het Fashion Hotel
Lees ook:Eerst Hard Rock Hotel van Europa opent op Ibiza

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>