‘Coke-rel’ tussen Ancilla Tilia en Gordon

De sfeer was uitermate ‘gezellig’ gisteren aan tafel in het programma RTL Late Night van Humberto Tan. Ancilla Tilia haalde uit naar Gordon, toen hij haar niet uit liet praten. “Misschien moet je wat minder coke gebruiken Gordon! Want je praat een beetje door me heen!” sneerde ze naar Gordon.

Dit werd door Gordon niet bepaald gewaardeerd. “Wat is dit nou? Dit vind ik echt een belediging!” roept hij boos terug.  “Jij had toch niks te verbergen, geloof ik. Laat je me nu uitpraten?”, vraagt de sexy playmate, die geboren werd als Linde van der Leest. Ancilla biedt daarop echter wel haar excuses aan, maar het leed is al geleden. Er valt geen normaal gesprek meer te voeren en Ancilla krijgt niet meer de kans om de schending van privacy, waarvoor ze in de show aanwezig was, aan te kaarten. Zie het hele fragment hier.

Lees ook:Ancilla Tilia te sexy voor de Radboud Universiteit
Lees ook:HenkJan Smits biedt excuses aan
Lees ook:Zangeres Etta James (73) overleden
Lees ook:Zimra Geurts is ‘Playmate van de Wereld’
Lees ook:Gordon de ‘nieuwe’ Topper?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “‘Coke-rel’ tussen Ancilla Tilia en Gordon

 1. Henk

  ze heeft een verschrikkelijke stem en ik was blij dat ze na de reclame niet meer te zien was

    /   Reply  / 
 2. joepie

  Het is linde van de leest en niet linde van der leest

    /   Reply  / 
 3. Peter Ooms

  Die Ancilla heeft de uitstraling van een zak stront en haar eerste tv-optreden is bij deze goed verneukt. Ot van Daalen geile stumper!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>