Sabia en Guillaume hangen de vuile was buiten over Sylvie Meis

d

Van je vrienden moet je het hebben. Dat ex-geliefde Guillaume Zarka de vuile was over Sylvie Meis buiten heeft gehangen, dat is nog tot daar aan toe. Maar nu doet ook haar (voormalig) hartsvriendin Sabia Engizek een boekje open over de ex-vrouw van Rafael van der Vaart. Volgens Sabia zou Sylvie al jaren vreemdgaan.

Sabia, die op haar beurt weer de ex is van voetballer Bouhlarouz, zou Sylvie regelmatig hebben voorzien van een alibi als zij haar man Rafael bedroog. Zo zou Sylvie onder meer een langdurige affaire hebben gehad met een piloot en zelfs een van haar bodyguards. Sabia slaat terug omdat Sylvie ex-geliefde Guillaume in een interview zou hebben gezegd dat Sabia na Rafael Guillaume van Sylvie af zou pakken. Het lijkt er dus op dat er van de vriendschap tussen Sylvie en Sabia niets meer over is. Sabia heeft sinds maart een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Met oud en nieuw vierden de drie nog vrolijk feest samen (zie foto). Daarna barstte de bom.

Foto: Twitter

Lees ook:‘Rafael van der Vaart en Sabia Boulahrouz nu samen’
Lees ook:Niet Ibrahimovic, maar miljonair Zarka is nieuwe liefde Sylvie
Lees ook:Sylvie, Rafael, Sabia én Zlatan; de geruchten op een rij
Lees ook:‘Sabia ‘Bouhlarouz’ is zwanger!’
Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>